Tekninen myyjä

28.3.2018

Menesty oman talousalueesi teknisenä aluemyyjänä!

Kiinnostaako sinua omalla talousalueellasi tapahtuva myyntityö suoraan yrityksille? Hydrauliikan komponenttien myyntiin ja jakeluun erikoistunut asiakasyrityksemme on osa pohjoismaissa toimivaa laajempaa konsernia, joka uudelleenjärjestää omien toimintojensa yritysmyynnin Suomessa. Yritysmyynnin asiakkaita ovat koneenrakennusteollisuus, raskaan kaluston korjaamot, metsäkone- ja kaivinkoneurakoitsijat sekä teollisuuden kunnossapito.

Vastaat oman talousalueesi yritysmyynnistä, olet myyntihenkinen ja kiinnostunut tekniikasta ja koneenrakennusalan toiminnasta. Sinulla on ehkä tekninen tai kaupallinen pohjakoulutus ja mahdollisesti myös aiempaa näyttöä tehokkaasta B-to-B -myynnistä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja yrityksiin tapahtuva myyntityö kiinnostaa sinua aidosti! Työssä menestyminen edellyttää lisäksi vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien (word, excel, powerpoint) hallintaa.Toimit pääsääntöisesti omalla talousalueellasi, mutta sinulla on matkustusvalmiutta tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, hyvän tuote- ja perehdytyskoulutuksen, kokeneen myyntitiimin tuen ja kilpailukykyisen palkan.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset: Pestivoima Oy, Markku Arvonen, 0400 979370, markku.arvonen@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!