Sähkösuunnittelija

8.12.2017

Etsimme asiakasyrityksellemme sähkövoimatekniikkapuolen sähkösuunnittelijaa Turkuun. Sinulla on takana sähköalan AMK-insinöörin opinnot sähkövoimatekniikan puolelta (myös teknikkotaustainen hyvin kokenut henkilö mahdollinen) ja hallitset AutoCAD -ohjelmiston käytön, olet tarkka ja sinulla on joustava työote. Aikaisempi projektisuunnittelukokemus ja hyvä ymmärrys asennustyön käytännön työvaiheista luetaan luonnollisesti eduksi. Suunnittelutyössä Sinulla on mahdollisuus päästä kiinnostaviin  ja haastaviin tehtäviin mielenkiintoisten projektien kanssa, kohteena mm. virastot, yliopistot, teatterit, sairaalat, kirkot, asuintalot ja -alueet, liikuntahallit, ravintolat, teollisuuslaitokset jne.  Työskentelet vaihdellen joko itsenäisesti tai tiimissä.

Mikäli paikka kiinnostaa, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!