Automaalari/autopeltiseppä

10.9.2018

Turun talousalueella toimiva yritys hakee kauttamme automaalaria tai autopeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen. Sinun ei tarvitse olla aivan valmis ammattilainen, mutta sinulla tulee olla aiempaan kokemusta joko automaalauksesta tai autopeltisepän töistä tai sinulla on siihen liittyvä koulutus. Tai sinulla on kokemusta henkilöauton asennus- ja korjaustyöstä, mutta olet innokas laajentamaan osaamistasi myös automaalauksen tai peltitöiden puolelle. Työ sopii kokoaikaista työtä hakevalle, mutta myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen, mikäli täysipäiväinen työskentely ei sovin elämäntilanteeseesi. Ikärajoitusta ei ole, kunhan sinulla on sopiva tausta on ja asenne työhön ja uuden oppimiseen on kunnossa. Kulku työpaikalle edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Mikäli työpaikka kiinnostaa sinua, soita tai laita vapaamuotoinen lyhyt hakemus ja CV osoitteella hakemus@pestivoima.fi.
Tiedustelut Markku Arvonen p. 0400 979 370


Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!