Asiakaskontaktoija

12.3.2018

Etsimme henkilöä  puhelimitse tapahtuvaan asiakaskontaktointiin. Kyseessä ei ole varsinainen myyntityö, vaan puhelimitse tapahtuva asiakaspotentiaalin kartoitus metallialalla toimivan yrityksen asiakasrekisterin pohjalta. Palkkaperuste on tuntipalkka eikä sitä ole kytketty myyntituloksiin. Edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, rohkeutta tarttua puhelimen kampeen, sitkeyttä ja kykyä tulla luontevasti toimeen eri tyyppisten ihmisten kanssa.  Työaika voidaan joustavasti sovittaa hakijan tilanteen mukaan, mutta työtä on pystyttävä tekemään normaalina toimistoaikana 8-16 ja vähintään kolmena arkipäivänä viikossa. Projektin kesto 6 kk. Mahdollisesti projektille voi olla myös jatkoa, mutta sitä ei pystytä varmasti takaamaan.

Mikäli paikka kiinnostaa, täytä hakemus  osoitteessa www.pestivoima.fi/.  Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!