Avoimet työpaikat Turun seudulla

Tältä sivulta löydät Pestivoiman avoimet työpaikat Turun seudulla. Voit hakea työpaikkoja suoraan sivuillamme olevalla hakemuksella. Lähetä avoin hakemus jo tänään!

Sähkösuunnittelija

Etsimme asiakasyrityksellemme sähkövoimatekniikkapuolen sähkösuunnittelijaa Turkuun. Sinulla on takana sähköalan AMK-insinöörin opinnot sähkövoimatekniikan puolelta (myös teknikkotaustainen hyvin kokenut henkilö mahdollinen) ja hallitset... Lue lisää »

Vaiheompelija

Etsimme tekstiilialan asiakasyrityksellemme teolliseen ompelutyöhön vaiheompelijoita. Ompelijan tai vaatetusalan perustutkinto ei ole välttämätön, mutta toki eduksi. Myös silkkipainotaidosta on Sinulle työssä hyötyä. Pärjäät työssä... Lue lisää »

Kalankäsittelijä

Haemme Uuteenkaupunkiin kalanjalostuslaitokseen fileointitaitoista kalankäsittelijää. Työ edellyttää kalan fileoinnin, fileointiluokitusten ja leikkuutapojen hallintaa ja veitsenkäsittelytaitoa.  Edellytyksenä myös... Lue lisää »

Huoltomies

Haemme huoltomiestä nesteiden jatkokäsittelyyn erikoistuneeseen asiakasyritykseemme Turkuun. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä valmiutta vuorotyöhön. Työssä on eduksi esim. kokemus... Lue lisää »

Kokenut sähkökeskusasentaja Turkuun

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta maapuolen sähkökeskusasentajaa Turkuun. Hyvät bussiyhteydet ja säännöllinen päivätyö. Edellytyksenä kokemuksen lisäksi hyvä työasenne ja vähintään kohtuullinen suomen kielen taito. Mikäli... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!