Avoimet työpaikat Turun seudulla

Tältä sivulta löydät Pestivoiman avoimet työpaikat Turun seudulla. Voit hakea työpaikkoja suoraan sivuillamme olevalla hakemuksella. Lähetä avoin hakemus jo tänään!

Kiinteistönhoitaja

Haemme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön pystyvää kiinteistönhoitajaa. Työhön kuuluu sekä ulkoalueiden hoitoa että talotekniikkaan liittyviä säätö- ja valvontatoimia, joten työ edellyttää ainakin jonkinasteista talotekniikan... Lue lisää »

Ohutlevysärmääjä/leikkaaja

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää levytyöstöön numeeriselle särmäyskoneelle Turun talousalueelle. Ensisijaiset työtehtävät ohutpeltien särmäys ja leikkuu. Eduksi on, jos osaat pistehitsausta ja/tai käyttää... Lue lisää »

Yrittäjä tilausravintolaan

Haemme yrittäjää Turun talousalueella toimivaan tilausravintola-/majoituspalveluyritykseen. Tilausravintola on suosittu hää- ja merkkipäiväjuhlien sekä erilaisten yritystilaisuuksien pitopaikka. Ympäristö mahdollistaa lisäksi erilaisten... Lue lisää »

Vaiheompelija

Etsimme tekstiilialan asiakasyrityksellemme Turun seudulle teolliseen ompelutyöhön vaiheompelijoita. Ompelijan tai vaatetusalan perustutkinto ei ole välttämätön, mutta toki eduksi. Pääasia on, että ymmärrät vaiheompelutyön luonteen ja... Lue lisää »

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!