Avoimet työpaikat Turun seudulla

Tältä sivulta löydät Pestivoiman avoimet työpaikat Turun seudulla. Voit hakea työpaikkoja suoraan sivuillamme olevalla hakemuksella. Lähetä avoin hakemus jo tänään!

Sähkökeskusasentaja Turkuun, 2 kpl

Haemme asiakasyrityksellemme kahta sähkökeskusasentajaa Turkuun. Hyvät bussiyhteydet ja säännöllinen päivätyö. Aiempi työkokemus sähkökeskusten kokoamisesta on eduksi, mutta ei aivan välttämätön. Edellytyksenä hyvä työasenne ja... Lue lisää »

Kokenut sähkökeskusasentaja Turkuun

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta maapuolen sähkökeskusasentajaa Turkuun. Hyvät bussiyhteydet ja säännöllinen päivätyö. Edellytyksenä kokemuksen lisäksi hyvä työasenne ja vähintään kohtuullinen suomen kielen taito. Mikäli... Lue lisää »

Tehdastyöntekijä rakennusteollisuuteen 2 kpl

Etsimme tehdastyöntekijöitä elementtitehtaalle Turkuun. Työ pitää sisällään betonielementtien valmistukseen liittyviä eri työvaiheita. Säännöllinen päivätyö. Rakennuspuolen koulutus tai aiempi alan työkokemus luetaan eduksi, mutta... Lue lisää »

Sähkötöiden tarjouslaskija

Haemme asiakasyrityksellemme  lisävoimaa talonrakennuspuolen sähkötöiden tarjouslaskentaan Turkuun. Kyseessä on kokoaikatyö, joka alkaa vuokratyösuhteena, mutta sinulla on hyvät  mahdollisuudet vakituiseen työpaikkaan, mikäli olet... Lue lisää »

Betonielementtien valmistus

Etsimme elementintekijöitä elementtitehtaalle Turkuun. Työ pitää sisällään betonielementtien valmistukseen liittyviä eri työvaiheita. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen ovat hyvät, mikäli olet... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 4 Seuraava »

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!