Avoimet työpaikat Turun seudulla

Tältä sivulta löydät Pestivoiman avoimet työpaikat Turun seudulla. Voit hakea työpaikkoja suoraan sivuillamme olevalla hakemuksella. Lähetä avoin hakemus jo tänään!

Porrassiivooja

Etsimme Turkuun siivoojaa kerrostalojen porrassiivoukseen.  Työaika ma-pe klo 07.00-15.00  Aiempi siivouskokemus luetaan eduksi, mutta ei ole aivan välttämätön, kunhan olet ahkera ja asenteesi työhön on kunnossa. Edellytyksenä on... Lue lisää »

Tehdastyöntekijöitä rakennusteollisuuteen

Etsimme tehdastyöntekijöitä elementtitehtaalle Turkuun. Työ pitää sisällään betonielementtien valmistukseen liittyviä eri työvaiheita. Säännöllinen päivätyö. Rakennuspuolen koulutus tai aiempi alan työkokemus luetaan eduksi... Lue lisää »

Tekninen myyjä

Menesty oman talousalueesi teknisenä aluemyyjänä! Kiinnostaako sinua omalla talousalueellasi tapahtuva myyntityö suoraan yrityksille? Hydrauliikan komponenttien myyntiin ja jakeluun erikoistunut asiakasyrityksemme on osa pohjoismaissa toimivaa... Lue lisää »

Särmääjä

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää levytyöstöön numeeriselle särmäyskoneelleTurun talousalueelle. Ensisijaiset työtehtävät ohutpeltien särmäys ja leikkuu. Edellytämme aiempaa kokemusta numeerisen  leikkuu- ja... Lue lisää »

Kalankäsittelijöitä

Haemme kahta osa-aikaista kalankäsittelijää kalayrityksen perkaamoon Uuteenkaupunkiin. Perkuupäivät ovat pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko ja torstai. Aina työ ei ole kokopäivän mittaista vaan välillä työmäärä voi olla 4-6... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Rautainen ja kokenut rekrytointialan ammattilainen
  • Saat vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Headhunttausta ja suorarekrytointeja yrityksiin
  • Pistämme itsemme likoon, jotta sopiva työnhakija ja työnantaja kohtaavat!