Rekrytointipalvelut

Pitkä kokemus tarkoittaa onnistunutta rekrytointia.

Oletko miettimässä uuden osaajan palkkaamista yritykseesi? Olen toiminut työelämässä erilaissa asiantuntija- ja johtotehtävissä yli 20 vuotta ja nyt yrittäjänä lähes 10 vuotta rekrytointiin ja työvoiman vuokraukseen erikoistuneessa Pestivoima Oy:ssä ja olen työurani aikana tehnyt satoja rekrytointeja tuotantotyöntekijästä aina vaativiin asiantuntijarekrytointeihin. Kääntymällä puoleeni saat käyttöösi sekä kokemukseni että osaamiseni, et pelkästään innokasta ja yritteliästä mieltä! Säästät myös yrityksesi avainhenkilöiden aikaa siihen, mitä he todella osaavat eli yrityksesi ydintoimintoihin. Kannattaa muistaa, että onnistuneen rekrytoinnin ei suinkaan aina tarvitse olla kallista, mutta epäonnistunut rekrytointi on sitä aina!

Rekrytointipalkkio 0 euroa

Mikäli et halua maksaa erillistä rekrytointipalkkiota, voit rekrytoida uuden työntekijän vuokratyösuhteen avulla, jolloin erillistä rekrytointipalkkiota ei peritä lainkaan! Tai vaihtoehtoisesti voit hoitaa rekrytoinnin nk. perinteisellä tavalla, jolloin sopimuksessa määritellään erillinen rekrytointipalkkio ja mahdollisesti siihen liittyvät erilliset kulut. Lue lisää rekrytointitavoista!

Ajoissa liikkeelle

Harvoin jos koskaan uuden työntekijän etsimistä aloitetaan liian aikaisin. Lue lisää haun vaatimasta aikataulusta ja siitä, mitä tarkoitetaan nk. "Hiljaisella haulla".

Ota nyt yhteyttä!

Soita minulle tai laita sähköpostia, niin pistetään uuden työntekijän etsintä liikkeelle! Puh. 0400 979 370 tai markku.arvonen@pestivoima.fi.

Tarvitsetko ammattitaitoisia työntekijöitä?

Kerro tarkemmin rekrytointitarpeistasi ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Miksi valita Pestivoima yhteistyökumppaniksi?