Henkilöstövuokraus Turun talousalueella

Pestivoima Oy on kokenut ja asiantunteva henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys Turussa. Meidän avullamme löydät ammattitaitoiset työntekijät niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen tarpeeseen. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Osaavaa ja motivoitunutta vuokratyövoimaa eri tilanteisiin

Työvoiman vuokraus on helppo ja turvallinen tapa hoitaa yrityksesi henkilöstötarpeen muutokset. Vuokratyövoimaa käytetään useasti tilapäisessä henkilöstötarpeen muutoksissa, joita synnyttävät esimerkiksi yrityksen kasvuodotukset tai kysynnän muuttuminen, sesongit ja kausivaihtelut sekä tilapäiset ruuhkahuiput, sairauspoissaolot, äitiyslomat jne. Vuokratyövoima on monelle yritykselle käyttökelpoinen vaihtoehto myös pidempiaikaisiin työvoimatarpeisiin tai väylänä uuden vakituisen työntekijän etsimiseen.

Vuokratyövoiman avulla pystytte muuttuvissa olosuhteissa pitämään yrityksenne henkilöstövahvuuden aina oikealla tasolla ja ilman suuria kiinteitä kulueriä. Vuokratyövoiman käyttö on edullista, sillä maksatte vain tehdyistä työtunneista, ette sairaspäivistä tai kertyneistä lomista. Vuokratyövoiman käyttö on myös helppoa ja yksinkertaista – säästätte aikaa sekä hallinnossa että päivittäisissä rutiineissa, kun työntekijää koskevat velvoitteet ja lakisääteiset raportoinnit hoituvat vuokrayrityksen toimesta.

Yrityksenne uuden avainhenkilön rekrytointi vuokratyön avulla

Monet yritykset käyttävät vuokratyösuhdetta rekrytoidessaan itselleen uutta avainhenkilöä. Kun uusi työntekijä on ollut vuokralla jonkun aikaa ja on yrityksen toimesta hyväksi havaittu, työntekijän rekrytoiminen oman yrityksen kirjoille on selvästi riskittömämpää kuin täysin tuntemattoman palkkaaminen. Pestivoiman kautta vuokratyöntekijän rekrytoiminen omaan yritykseen on sekä helppoa että edullista.

Lue lisää suorarekrytoinnistamme sekä headhunting-palveluistamme!

Ota yhteyttä

Löydetään yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopiva henkilöstövuokrausratkaisu! Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Tarvitsetko ammattitaitoisia työntekijöitä?

Kerro tarkemmin rekrytointitarpeistasi ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Miksi valita Pestivoima yhteistyökumppaniksi?