REKRYTOINTIYRITYS PESTIVOIMA PALVELEE YRITYKSIÄ Turun seudulla

Pestivoima Oy on turkulainen rekrytointiyritys, joka tarjoaa luotettavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut yrityksille Turun talousalueella. Tarvitsitpa työntekijää lyhytaikaista tehtävää varten tai pysyviin, pidempiaikaisiin tehtäviin, Pestivoima Oy auttaa löytämään parhaat tekijät tarpeisiinne. Tutustu toimintatapoihimme ja ota yhteyttä!

Työntekijöistä joustavuutta muuttuviin tarpeisiin

Henkilöstön osaaminen ja tietotaito on yksi yrityksen menestyksen kulmakivistä. Henkilöstön oikea määrä suhteessa senhetkiseen kysyntään on taas yksi yrityksen kannattavuuden kulmakiviä. Pestivoima auttaa yritystänne löytämään oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin, oli sitten kyseessä lyhytaikainen sairaslomatuuraus, kausivaihtelut tai pysyvämpi henkilöstön määrän kasvattaminen. Voitte myös antaa meille ”hiljaisen toimeksiannon” eli lähestymme teitä vain silloin kun poikkeuksellisen hyvä ja määrittämänne taidot omaava hakija tulee esille työnhakijoiden joukosta.

Tutustu tarkemmin palveluihimme yrityksille:

Teemme työntekijän valinnasta helppoa

Sopivien työntekijäehdokkaiden löytäminen ja oikean valitseminen on pääsääntöisesti aikaa vievää puuhaa. Työntekijän valinnassa me Pestivoimassa teemme työläimmät vaiheet puolestasi. Etsimme sopivat ehdokkaat, haastattelemme soveliaimmat ja esittelemme niistä teille parhaat. Te teette kuitenkin aina lopullisen päätöksen, joko valitsette yhden tai useamman tarjolla olevista ehdokkaista tai ette yhtään. Mikäli valintaa ei tehdä, ei teille myöskään aiheudu valinnasta kuluja. Mikäli kyseessä on työntekijän vuokraus, Pestivoiman kautta voitte halutessanne siirtää työntekijän myöhemmin myös omille kirjoillenne.

Tilaa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut luotettavalta ammattilaiselta

Pestivoima Oy:n kautta saat osaavat työntekijät eripituisiin vuokratyösuhteisiin sekä suoriin rekrytointeihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvitsetko ammattitaitoisia työntekijöitä?

Kerro tarkemmin rekrytointitarpeistasi ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Miksi valita Pestivoima yhteistyökumppaniksi?